Medová zmrzlina

Medová zmrzlina

Créme glacée, prostě Zmrzka bez cukru.

Stačí dvě, tři suroviny, dobrý šlehač, vanička a mráz! .-).

Smíchejte asi tak 0,5 l smetany 33%! se dvěma lžícemi kvalitního medu /náš bude v červnu a už na něj vedeme objednávky přes zprávy a mail neobycejna.vcelifarma@seznam.cz/, rozmíchejte důkladně vařečkou, máte -li chuť přidejte třeba špetku vanilky a dejte šlehat do naprostého tuha! Můžete přidat i instantní kávu – lžičku, nebo kakao. Na závěr nalijte do vaničky a další med /dvě lžíce/ nalijte na vrch a protáhněte nožem, čímž med efektně zapravíte do vrchní vrstvy. Přikryjte pevným víčkem a dejte zmrazit do polotuha. Přejeme vám nevšední zážitek z výroby i chuti!